11-12-2016 RKO1 - FFS

RKO pakt 3 punten tegen hekkensluiter FFS

Vandaag 11 december, speelde RKO de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft tegen hekkensluiter FFS uit Vegelinsoord. RKO was erop gebrand om na een mindere periode een goed resultaat neer te zetten om zo afstand te nemen van de onderste regionen.

 

RKO zoekt vanaf het begin de aanval en laat zien dat het vandaag enkel genoegen neemt met 3 punten. De thuisploeg had direct overwicht en creëerde een aantal goede kansen. Na 10 minuten was het dan ook al raak. Rob Loman kopte de 1-0 binnen uit een corner van Luca Schra.

Aan het einde van de eerste helft kwam FFS een paar keer in de gelegenheid om een aanval op te zetten, zonder echt gevaarlijk te worden. Zodoende bleef het 1-0 tot de rust.

 

RKO startte sterk aan de 2e helft, het was duidelijk dat zij de voorsprong wilden vergroten om zo de overwinning vroegtijdig veilig te stellen. In de 55e minuut viel de tweede treffer. Door een lange bal van Jasper Kamp werd Lars Deinum in stelling gebracht, Rob Loman kopte vervolgens de bal binnen uit de voorzet van Lars. RKO bleef de aanval zoeken, in de 60e minuut schoof Luca Schra de 3-0 binnen op aangeven van Peter van der Avoird. Hierna volgde nog 2 doelpunten van RKO die wegens vermeend buitenspel afgekeurd werden. Zodoende bleef de eindstand steken op 3-0, een goed resultaat en een mooie afsluiter van de eerste seizoenshelft.

 

Op 29 januari 2017 staat de eerste wedstrijd na de winterstop op het programma, tegenstander: Dronrijp.