Nieuwjaarsloop 7 jnauari 2017, JIJ DOET TOCH OOK MEE?

Als bestuur gaan we net als vorig jaar een LOOP organiseren. Vorig jaar was dit een enorm succes en we hopen dat we dat na deze loop weer kunnen zeggen. Het wordt nu alleen geen kerstloop, maar een nieuwjaarsloop en we willen er ook een wandelroute bij organiseren.

Het is een (hard)loop parcours voor eenieder die het leuk vindt om te (hard)lopen en indien gewenst kun je ook nog winnen, want we willen er een wedstrijdelement in leggen. Natuurlijk kan er ook recreatief worden (hard) gelopen. Voor de mensen welke niet van hardlopen houden verwachten we aanmoediging bij lekkere warme houtkachels en is er glühwein en warme chocolademelk. De nieuwjaarsloop is bedoeld voor alle jeugd en volwassenen, van jong tot oud.

Na de loop is er een gezellig samenzijn in en rond de kantine en kunnen we genieten van een stampottenbuffet. We hopen op een grote opkomst en deelname en vooral veel gezelligheid.

 

                          JIJ DOET TOCH OOK MEE?

 

Datum: Zaterdag 7 januari 2017

Waar: in en rondom kantine/ sportvelden                            

Tijd vanaf 15:00uur de nieuwjaarsloop wandelend of hardlopend en rond 17:00uur stampottenbuffet

Voor wie: de leden, ouders-, broertjes- en zusjes van leden, vrijwilligers, sponsoren, club van 100 leden enz. Mensen kunnen deelnemen aan de loop of aanmoedigen en komen voor de gezelligheid.

Afstand loop en indeling leeftijdsgroepen: komt nog op de officiële uitnodiging, hou je mail in de gaten.

KOMT ALLEN!!!