Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief RKO                                                                                                                           18-05-2017

Er zijn aan het eind van het jaar een aantal dingen welke we graag met u als leden en ouders/verzorgers van leden willen delen.  Afgelopen weekend hebt u al en een voorzetje gehad, maar ook daarin nog een wijziging.

 

RKO 1 nacompetitie, wedstrijddagen gewijzigd!

Wedstrijd RKO1- Vilsteren van zondag 21 mei is verplaatst naar zaterdag 20 mei om 18:45 uur in Vilsteren.

De thuiswedstrijd RKO1 - Vilsteren van Hemelvaartsdag 25 mei is verplaatst naar dinsdagavond 23 mei om 19:15 uur. We hopen natuurlijk op vele supporters en dan vooral bij de thuiswedstrijd. KOMT ALLEN! 

Helaas gaat de bus niet door naar Vilsteren i.v.m. te weinig deelname. Het wordt natuurlijk wel enorm op prijs gesteld wanneer u wel komt, maar dit zult u dan op eigen gelegenheid moeten doen.

Komen ze deze ronde niet door dan volgt de tweede ronde.

De eerste wedstrijd van deze tweede ronde zal op zondag 28 mei op sportpark “De Treffer” een thuis wedstrijd worden. Dit is de laatste dag van het jubileumweekend en dit betekent dat het programma dan wordt aangepast, zodat we met zijn allen deze wedstrijd kunnen volgen en zoveel supporteren dat ze wel moeten winnen. De tweede wedstrijd van deze tweede ronde zal dan op zondag 4 juni (eerste pinksterdag) gespeeld worden.

Het is nog spannend dus, waarin we hopen op support van jullie allen.

 

Nachttoernooi

Woensdag 24 mei dan is het zover, voor de vijfde keer het nachttoernooi van RKO!

Vanaf 18:30 uur tot 23:30 uur is er het nachttoernooi met aansluitend in de feesttent tot 2:00 uur de coverband:  ’n keer wat anders!

40 teams strijden deze avond om de felbegeerde trofee op een kolkend sportpark “de Treffer”.

Het beloofd een spetterende avond te worden, want er is niet alleen de live-finale van het nachttoernooi wat al een spektakel op zich is, maar er is ook de live-finale van AJAX- Manchester United. Dit is natuurlijk een unieke situatie en daarom heeft de nachttoernooi commissie alles op alles gezet en het is ze gelukt. In de tent is ook de live-finale van AJAX-Machester United te volgen op een groot scherm in de feesttent. KOMT ALLEN!

 

RKO 60 jaar

2017 het jaar waarin RKO haar 60-jarig jubileum viert in het weekend aansluitend aan het nachttoernooi op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 mei a.s. Voor alle (oud)leden, familie, belangstellenden, gewoon voor iedereen, dus komt allen!

Vrijdag 26 mei:

Jeugd dag met  onder andere laser gamen, boardingvoetbal, glow in the dark voetbal, disco en een spetterend optreden van TIKI TAKA SAMIRI.

LET OP DIT IS VOOR ALLE JEUGD ( wel of geen lid, broertjes, zusjes, neefjes nichtjes, vriend(nnet)jes etc.) DIE EEN GEZELLIGE MIDDAG OF AVOND WILLEN HEBBEN!

Voor alle jeugd van 5 t/m 10 jaar van 14:00 tot 18:00 uur

Voor alle jeugd van 11 t/m 15 jaar vanaf 18:30 uur

Voor de teams JO15 (C- team) en de JO13 (D-team) is er de mogelijkheid om gezellig als team de nacht met elkaar door te brengen in de feesttent. Hierover krijgen de leden zelf bericht van hun leiders Marc Kalkdijk en Thies Kuijper.

Zaterdag 27 mei:

Het 10 dorpentoernooi van de junioren gaat niet door, deze is verplaatst naar september bij de start van het nieuwe seizoen.

De aftrap van deze zaterdag zal gedaan worden door RKO -Espel.

14:00 uur Voetbalwedstrijd van RKO JO19 (Ateam)- Espel JO19 (Ateam)

16:00 uur Ontvangst van alle gasten waarna we starten met het MOORDSPEL (waarin alles betrekking heeft op voetbal en RKO) voor jong en oud.

19:00 uur BBQ voor iedereen (€10,- p.p.), maar wel even opgeven voor 23 mei: rko60jaar@outlook.com

21:00 uur Feestavond met de coverband Wallstreet

Het is de bedoeling dat de gehele middag en avond in elkaar overvloeit en we hopen dat we de tent vol hebben, dus komt allen.

Zondag 28 mei:

Eerst lekker uitslapen en dan starten we met zijn allen om 13:00 uur met een HEERLIJKE BRUNCH

(€ 5,- p.p.) hiervoor wel even opgeven voor 23 mei: rko60jaar@outlook.com

Na de brunch gaan we of gezellig met elkaar levend tafelvoetbal spelen of bij slecht weer het alom bekende bingo doen. Maar er bestaat ook de mogelijkheid dat we RKO gaan supporteren tijdens een wedstrijd in de nacompetitie.

Voor verdere informatie: facebook.com/RKO60jaar

 

Even voorstellen, de nieuwe hooftrainer Henk Posthuma

Er is mij gevraagd een kleine introductie, voorstellingsrondje te maken.

Wie ben ik  -  Henk Posthuma   ruim 40 jaar getrouwd met mijn Janny , 3 kinderen  Patrick , Johnny en Geertruida.

Geboren in Veenoord , opgegroeid in Marknesse , woonachtig in Dronten.

Wat doe ik -  Werkzaam als vestigingsleider van Probin Telder Kampen van het filiaal in Dronten.

Wij zijn gespecialiseerd in machines en gereedschappen voor bouw en industrie.

Wat heb ik als voetbaltrainer gedaan - 15 jaar asv Dronten jeugd en senioren, 2 jaar 1e van Swift64, 5 jaar 1e van sv Ens, 1 jaar 2e van sc Genemuiden, 3 jaar 1e van Reaal Dronten. Bij alle clubs prijzen gepakt, periodetitels, promotie en kampioenschap!

Wat wil ik nog doen – Ook in Rutten graag mijn passie delen met jullie. Na een gesprek met vertegenwoordigers van jullie vereniging, spelers, begeleiding bestuur, was er een KLIK om samen vanaf het nieuwe seizoen de samenwerking aan te gaan. Met de trefwoorden Saamhorigheid Passie en Beleving wil ik graag dat we met z’n allen gaan zorgen voor een mooie tijd! Om mijn eigen slogan maar te gebruiken: “”WIJ IS ALTIJD BELANGRIJKER DAN IK””

 

Op het moment van dit schrijven is bekend dat het 1e een tweeluik speelt tegen Vilsteren voor klasse behoud met nog een eventuele herkansing. Moet toch lukken Jongens !!!!  Zelf speel ik de komende weken een tweeluik met Reaal tegen ‘t Harde voor promotie naar de

3e klasse. Hoe het allemaal ook afloopt, het is sport. Respect en sportiviteit voor eenieder en heeeel veel Suc6 en plezier.

 

Voor de 1e training in het nieuwe seizoen wil ik bij deze graag Alle senioren uitnodigen voor het bijwonen daarvan dus RKO1, RKO2 en RKO3, KOMT ALLEN.

Zondag  30 juli        Training  11.00 -  12.30

                                   Lunch      12.30 -  13.30

                                   Training  13.30 -  14.30

                                   14.30   nazit en verdere kennismaking

Wens U allen een prachtige zomer toe en graag tot ziens op het sportpark

Hartelijke groet  Henk Posthuma, tel.nr. 0611413427

 

 

Damesteams

Als bestuur zijn we zeer verheugd jullie mee te delen dat we volgend jaar 2 damesteams hebben.

Ons ST RKO-Creil meiden B-team zal doorgaan naar de dames en spelen als 11-tal op de zaterdag. Het team heeft krap spelers (11), maar we hopen dat dit met af en toe aanvulling met meiden vanuit de jongere teams (Creil/Rutten) en/ of vanuit het andere damesteam kan worden aangevuld.

Op vrijdagavond zal er een damesteam 7-tal meedoen in de competitie voor 7-tallen. Spontaan melde een groep dames (waarvan sommigen eerder bij Rutten hebben gevoetbald) zich aan met het idee om een damesteam op te richten voor de vrijdagavond.

Wij vinden het geweldig dat we dit als relatief kleine vereniging aan jullie kunnen meedelen, want het is super om te zien en horen met hoeveel enthousiasme deze dames willen voetballen bij RKO.

De sponsorcommissie is samen met de dames (in eerste instantie voor 7-tal) en sponsoren aan het kijken voor leuke (dames) tenues. Mocht je als dame (vanaf 15-16 jaar) nu denken: “daar wil ik ook aan meedoen” meldt je dan aan, dan zullen we kijken in welk team je het best kan aansluiten. We wensen als bestuur beide damesteams veel succes en een sportief en gezellig voetbalseizoen.

 

Seniorenteams

Voor volgend jaar kunnen we als vereniging weer blij zijn met 3 mannen seniorenteams voor het veld en één zaalvoetbalteam. Zo aan het eind van het seizoen is het altijd weer even spannend om te horen of eenieder weer door gaat. Er vallen een aantal af en er komen weer een aantal bij en dan kan er gelukkig weer met voldoende teams gespeeld worden. TOP mannen en veel succes voor het volgend seizoen.

 

Jeugdteams

Zoals het nu lijkt zullen ook alle jeugdteams weer gevuld zijn. Wanneer we naar buurtdorpen kijken is dit soms erg lastig en lukt dit niet overal. Ook wij moeten puzzelen, maar het lijkt te lukken. De jeugdcommissie is zich aan het buigen over de indelingen van de teams voor het volgend seizoen wat altijd weer een hele klus is. Zo aan de voorkant zien we niet altijd wat voor werk dit is om dit voor iedereen zo goed mogelijk in te delen. We wensen de JC hiermee dan ook veel succes.

 

Lidmaatschap

Natuurlijk hopen we altijd dat iedereen lid blijft en dat er vele nieuwe leden bij komen, maar ja dat is niet altijd zo. Er zijn helaas ook altijd leden die hun lidmaatschap om verschillende redenen opzeggen. Wanneer je je lidmaatschap op wil zeggen doe dat dan vóór 15 juni a.s., want doe je het later dan zit je nog een jaar aan je lidmaatschap vast.  Mocht je willen stoppen dan kun je dat doorgeven aan Anneke Klijnstra, ledenadministratie, tel. 0527-262920 of via de mail: m.a.kalkdijk@kpnplanet.nl

Ken je iemand die lid wil worden dan is hij/zij van harte welkom en kan hij/zij ook contact opnemen met Anneke.

 

Contributie

Omdat de kosten stijgen wordt de contributie jaarlijks geïndexeerd met 3%..

Als bestuur zijnde hebben we bekeken of dit nodig is voor 2017 en besloten dat we voor dit jaar de hoogte van de contributie kunnen bevriezen op het niveau van 2016, dit ook om in de pas te blijven lopen met de omliggende verenigingen.

 

Hoofdsponsor

De hoofdsponsor DMS heeft zijn sponsorcontract met 4 jaar verlengd. Hier zijn we erg blij mee. Dries super dat je RKO blijft sponsoren, bedankt!

 

 

 

 

Nieuwe shirts RKO 2

RKO2 heeft dit jaar nieuwe shirts gekregen van hun sponsor Bouwbedrijf Bosma. Ze zien er weer netjes uit in hun mooie shirts, Bouwbedrijf Bosma, bedankt!

Ook alle andere sponsoren van tenues, ballen, materialen etc. Allen hartelijk dank, want mede dankzij onze sponsoren is RKO een bloeiende vereniging.

 

Trainingsveld

Waarschijnlijk is het al opgevallen, maar de nieuwe extra verlichting bij het trainingsveld is geplaatst en geeft voldoende licht om op dit veld goed te kunnen trainen. Super hoe deze best flinke klus met veel vrijwilligers is geklaard. Eenieder die zijn steentje hieraan heeft bijgedragen HARTELIJK DANK!

 

Herfstvakantie Schalke 04 Xperience/voetbalclinic

In de herfstvakantie op woensdag 25 en donderdag 26 oktober a.s. kunnen alle jeugdvoetballers van 6 t/m 15 jaar deelnemen aan de Schalke 04 Xperience/voetbalclinic bij SC Bant!

De deelnemers gaan 1 dag trainen als een echte Schalke 04 speler! Er komen trainers van Schalke 04 over naar Bant en de 2e dag gaan de deelnemers met een touringcar naar Duitsland om het stadion en de trainingsvelden van Schalke 04 te bekijken. Een heuse rondleiding. Met de busreis kunnen ouders/verzorgers, broers en zussen ook mee naar Gelsenkirchen!

Wilt u meer informatie (of voor aanmelding), zie dan de link hieronder:

http://schalkeauftournee.nl/schalke-auf-tournee-bant/

Zie ook: http://www.scbant.nl/nieuws/schalke-04-xperience-bij-sc-bant/

 

 

Tot slot

Veel nieuws zo aan het einde van het seizoen. De meeste teams spelen het komende weekend hun laatste wedstrijd en dat is er de zomerstop.

We hopen jullie allen te kunnen begroeten tijdens de festiviteiten die er nog gaan komen en vergeet je niet op te geven voor de BBQ en de Brunch.

Mochten we je/jullie daar niet meer ontmoeten dan wensen we je/jullie fijne zomermaanden en hopen we eenieder weer in het nieuwe seizoen terug te zien.

 

 

Groeten het RKO bestuur